5. Päivä – Yellowstone

Paikka: Cody – Yellowstone – Burley ID
Aika: 8.9.2016 klo 22.50
Matka: 621 km

Aamulla jälleen liikkeelle. Ensin käytiin Buffalo Bill -museossa. Sen jälkeen laitettiin lääkintä kohdalleen eli hain apteekista lääkkeet kun on ollut nenä täysin tukossa koko reissun ajan.

Sitten kohti Yellowstonea ja eteläläiselle reitille. Maisemat ja nähtävyydet edelleen kohdillaan. Ja tietysti käytiin katsomassa ”one and only” suihku eli Old Faithful (kuva on n. 30 sekunnin purkauksen alkuvaiheesta):

pjIMG_20160908_30130

Maisema kuvia:

Nähtiin taas mm.:

Lähdettiin ajelemaan eteenpäin ja siirryttiin Montanan kautta Idahoon (eli viisi kasassa). Päivän aikana yöpaikaksi ajateltiin Idaho Fallsin ympäristöä. Kun sinne päästiin ja Rexburgista alettiin etsimään majapaikkaa kävi ilmi, että tällä seudulla on yliopistot ym. koulut juuri alkamassa eikä siellä ole vapaita huoneita ollenkaan. Sitten selviteltiin Super8-motelliketjun kanssa, mistä mahtaisi löytyä vapaita huoneita ja Burleystä löytyi. Se sitten tiesi parin tunnin (n. 150 mailia eli reilut 240 km) lisäajoa. Kokomatka oli käytännössä isoa Interstate tietä, jossa nopeusrajoitukset olivat 70/80 mailia tunnissa, joten jouhevasti matka taittui. Perille päästiin klo 21.30 nurkilla.

Päivän reitti:

Reitti_20160908

Huomisesta ei ole vielä suunniteltu muuta kuin, että aamulla katotaan missä laitetaan pää tyynyyn…

PS. tarkkasilmäisimmät lukijat lienevät huomanneet, että Denverissä -jutussa mainittiin kadonnut matkalaukku (Raijan laukku ei ollutkaan koneessa)? Se tuli Denveriin vasta kun olimme jo sieltä poistuneet, joten se lähti sieltä takaisin koto Suomeen.