Etusivu

Olen Kirsi, personal trainer, Mind Coach ja stressinhallintavalmentaja. Oman elämäntapamuutokseni innottamana haluan antaa kaikille mahdollisuuden siihen hyvään, jota itse olen muutoksestani saanut. Haluan että voit hyvin, olet hyvässä kunnossa, syöt hyvin ja osaat hallita elämäsi haasteita sekä stressiä. Olet sen arvoinen!

Tietoja

Olen apunasi silloin, kun haluat parantaa omaa hyvinvointiasi olipa kyseessä liikunnan aloittaminen, painonpudotus tai muu elintapojen muutos.

Käytännönläheistä osaamistani tukevat seuraavat muodolliset koulutukset

  • personal trainer (Trainer4You/EHFA)
  • Mind Coach (R) ja stressinhallintavalmentaja
  • Gymstick Muscle -ohjaaja
  • Lavis-ohjaaja
  • opintoja ravitsemustieteestä ja psyykkisestä valmentamisesta

Valmennan Mikkelissä Kuntokeskus Otteella aina silloin, kun sinä haluat. Päivätyöni teen lehtorina ja koulutukseltani olen KTM. 

Sivuston kuvat: Darcmedia/Manu Eloaho

Blogi

Nyt mä taas aloitan!

Syksyllä kunto- ja jumppasalit täyttyvät liikkujista, kun kesän jälkeen palataan arkeen. Hyvä niin! Yhtä varmasti käy myös niin, että kun syksy on hieman edennyt pidemmälle, saleilla alkaa olla väljempää. Liikuntakärpänen puraisi, mutta ihottuma parani nopeasti. Moni valmennettavakin sanoo, että aina minä aloitan, mutta sitten se innostus taas hiipuu. Aloittelijan virhe on usein se, että innostuksen …

Kauniita unia

Riittävän unen merkityksestä painonhallinnalle, stressinhallinnalle ja ylipäätään hyvinvoinnille on tiedetty jo pitkään. Liian vähäinen yöuni saa ruokahalua säätelevien hormonien erityksen sekaisin: kylläisyyshormonia erittyy liian vähän ja nälkähormonia liian paljon. Univajeinen syö enemmän ja todennäköisesti myös epäterveellisemmin, koska univaje haittaa myös kognitiivista suorituskykyä ja sitä myöten päätöksentekokykyä. Siksi suuhun sujahtaa helposti viineri tai suklaapatukka jonkun ravitsevamman …