Päivä 8 – Crater Lake

Paikka: Bend OR – Crater Lake – Grants Pass, OR
Aika: 11.9.2016 klo 21.58
Matka: 402 km (toinen auto: 626)

Lähdettiin aamulla normaaliin aikaan kohti Crater Lakea, joka on syntynyt tulivuoren sortumisen jäljiltä. Maisemat olivat taas kerran mahtavat.
Pieni takapakki tuli kun Crater Lakella huomattiin, että jotain tärkeää oli jäänyt Bendin hotelliin, joten Olli lähti sitä hakemaan. Me muut ihastelimme maisemia.
Sitten ajelimme kohti sovittu tapaamispaikkaa, mutta vuokra-auton navigaattori ei sitä listannut, joten valitsin väärän paikan. Sen seurauksena ajeltiin umpimetässä pikkuteitä, mutta löysimme perille (siihen väärään paikkaan;o)). Vanhaa lappilaista sanontaa (jos ”eksyy”, pitää lähteä kotiin) noudattaen päätimme suunnistaa hotellille ja laitoimme Ollille viestiä, että seuraa perässä.
Eilen illalla teimme tarkennuksia matkasuunnitelmaan, emmekä tänään yrittäneetkään Crescent Cityy, vaan jäimme Grants Passiin. Huomenna sitten jatketaan eteenpäin. Yritämme vähän rajoittaa ajomatkoja, ettei kaikki aika kulu autossa/matkalla. Eli San Franciscoon tämän suunnitelman mukaan saavutaan vasta keskiviikkona.

Päivän reitti:

reitti_2060911
Maisemakuvia: